сряда, 26 януари 2011 г.

Новото премиершоу "Ритай с мен"

Чувството, че летим със самолет в неизвестна посока мен лично започва да ме плаши. Докато държавата се срива и всяка минута трябва да се мисли за спасителни мерки, премиерът ББ "рита топка". Много му е напрегнато явно, трябва да отпусне!

Смущаващо е това, че е отчетено пълно спиране на икономиката у нас! Чрез електропотреблението! Разликата между неделята и сряда, когато  трябва да е най-натовареният ден, е 11%, т.е. у нас производството си е дръпнало шалтера и не работи! А има ли смисъл изобщо да работиш тук! Май не!

ББ "строи" магистрали, естакади и спортни зали, но дали ще има кой да пътува по тях, когато ги асфалтира и им резне лентата на финала? Труден въпрос!

ББ използва в Япония свои министър за тренировъчно чучело, за да покаже бойни умения. Странна проява на простотия и пичовщина да учиш японец на бойни изкуства, която може да се роди единствено в куха пожарникарска глава. И да се облечеш за среща с японец по фланела и сако си е висше неуважение и скандал, направо плюене в лицето. И докато в Европа му приемат дърварското поведение и изглед със саркастична усмивка, то азиатците доста дълбоко могат да се засегнат. Ама, какво му пука!

След като ББ и ЦвЦв размахваха истерично ръце в Парламента, за да замажат предишното изтичане на разговори, вече има нови! Явно Цвъцко е взел някой урок по "лидерско поведение" и говори по учебник от трибуната - т.е. с ясен и категоричен тон, със строг железен поглед на изтребител, с отмерени и лидерски жестове..., за жалост този театър е напълно излишен пред ОЧЕВИДНОТО!

ББ си мисли, че вота на доверие му е спасил задника за идните 6 месеца! Политически наивитет може да се нарече това, нищо повече!

Българите трябва да са много притеснени, че правителството се крепи на власт благодарение на една фашистка организация, каквато е АТАКА, т.е. имаме подкрепата на политическите утайки. С една дума - всичко у нас се крепи буквално "на косъм"! Да видим кога ще се скъса?!