неделя, 30 януари 2011 г.

На РъБъ какво ни чака?

След поредицата изтощителни публични машинации със СРС-та, ББ и ЦвЦв влязоха в порочна спирала и по оста на този винт има сериозен риск да се закопаят. Цецка негодува, че час по-скоро заключението по тези аудио течове трябва да стане ясна, за да се спрат спекулациите! Но отлагането си има смисъл и той е да се измисли ход с който да се излезе от пат. Оплитането на кълбото обаче влиза в критична фаза и е много вероятно докато му търсят края, някой друг да вземе руля.

Тракторът се готви за президент, ход, който той със сигурност няма да спечели, но като "разсейваща акция" ще е перфектен, тъй като ще му даде официална трибуна да излезе в открит дебат с другите кандидати и да приложи всичките си агентурни хватки, с което има риск доста лесно и ефективно да се срине имиджа и рейтинга на опонентите му... и таблата ще се пренарежда наново май.

Иначе на фона на тези политически частушки, ефективността на престъпността у нас е 95%!!!! Защото разкриваемостта е 5%! И то на фона на 100 000 000 за подслушване! При активен криминален контингент у нас около 40 000 души се падат точно по 10 000 лв. да подслушат всеки един от тях и да разкрият всички едри, средни и дребни кражби и да разбият всички групи, групички, схеми и далавери...., но воля за това няма! Слагайте си здрави брави, 2-3 по възможност, камери, СОТ, жива охрана, ток по оградата, ров с вода и дръжте бухалката близо до вратата, ако звънне някой непознат по късна доба, да му размажете главата (при самозащита, разбира се), ако тръгне да ви напада. И ако все пак ви оберат до шушка, то пийте една много студена вода и идете до Районното да попишете малко.

Там ще ви кажат, че покриват огромен район, имат 1-2 коли, крадците са гастрольори - минават, обират и заминават и ходи ги гони, и че най-добрия начин е сам да се пазиш и на полиция много-много да не разчиташ. Добре дошли на РъБъ.... някой скоро май ще каже "Чао!" на тая държава! Това може да съм аз, може и да сте вие!!!!